Ronald Erkens Autoverzorging
Wij repareren nu ook uw interieur

Kleine carrosserie schade. 


Een kleine carrosserie beschadiging op uw auto zijn vervelend en zorgen voor waarde verlies van uw auto. D.m.v. Spot repair kan de schade op een kleiner worden gerepareerd kan u veel geld sparen b.v. in plaats van de hele zijkant spuiten enkel de deur onderkant b.v.

Een spot repair kan een diepe kras zijn, die niet kan worden weg gepolijst wel is het zo dat dit enkel op de staande delen van de onder kant tot ongeveer het midden van uw auto, kleur afhankelijk ook hoger op de auto dus geen motorkap of dak van uw auto. 

Tevens kan er ook kleine deuken waar bij gespoten moet worden b.v. een deuk op een lager gedeelte van uw auto waar ook lak weg is kan door ons worden aan gepakt.

Deze manier van reparatie is goedkoper en gaat vaak sneller dan de methode die door de schadeherstel bedrijven worden gedaan, als u wilt weten of wij uw schade kunnen maken neem dan contact op met 06-34194864.


 

Hier volgen enkele voor beelden van kleine auto schades die gerepareerd worden.Wilt u weten of ik uw schade kan maken neem dan contact met mij op tel 06-34194864.

Dan kom ik bij u kijken of ik uw schade kan maken en hoeveel dat kost het minimum tarief bedraagt € 100,00  de reparatie voer ik bij voorkeur bij ons bedrijf uit  maar het kan eventueel aan huis maar dan dient u wel te beschikken over een garage die redelijk stof vrij is.

 
E-mailen
Bellen
Map